Suzuki Swift Style
2014. október 22. írta: Csubi8

Suzuki Swift Style

Suzuki-Swift-Style-yellow-with-black-roof.jpg_800x483

2014-ben kihoztak - kizárólag a japóknak - egy (első körben) limitált szériát, Suzuki Swift Style néven. Ha viszont pontosak akarunk lenni - márpedig miért ne akarnánk - a Suzuki nem csinált mást, mint kivette a hűtőből a húslevest és megmelegítette.

Hogy mire értem ezt? A Suzuki rendszeresen előveszi a kamrából a régi ötleteket és felmelegítve újra tálalja (lásd Swift Sport, vagy a hibrid járgányuk, limitált modellek, stb).

Szóval történetileg vissza kell nyúlnunk 2007-ig, mert akkor támadt az az ötlet Suzukiék fejében, hogy kellene egy elegáns, minden létező földi jóval és extrával felszerelt Swift, sőt még azon egy kicsit túl. Mintha lenne egy finom desszert, aminek a tetejét elborítja a tejszínhab, s tetejébe még egy plusz cseresznye.

 A Style-ok elsődleges ismertetőjele a hűtőmaszk, ami hasonló a 2007-es és a 2014-es új modellen is, valamint olyan extrák, mint a tükörbe integrált index és a fényűző belső.

A belső például olyan gusztusosra sikerült ebben a csokibarna színben, hogy legszívesebben beleharapnék.

 

A 2014-es változat további ismertetőjegyei a két tónusú festés, az egyedi csak erre a típusra jellemző felni, spéci kárpitok, belső borítások, automata váltó, ülésfűtés... és még hosszan sorolhatnánk.

Egyenlőre csak limitált példányban tervezik a Style-ok gyártását és főleg Japánra koncentrálnak, nem került szóba európai értékesítés, sem sorozatgyártás.

A bejegyzés trackback címe:

https://suzukiswift.blog.hu/api/trackback/id/tr546816781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása