Swift Limousine?
2014. október 02. írta: Csubi8

Swift Limousine?

299632.jpg_512x384

Valószínűleg mindenkinek megfordult már a fejében, hogy mi lenne, ha a Suzuki Swift-ből létezne egy hosszított limuzin?! Na, jó, vagy legalábbis azok fejében biztos megfordult az ötlet, akik egy Budapest-Stuttgart távon a hátsó üléseken utaztak.

Vannak olyanok, akik ilyenkor számítógép elé ülnek és megvalósítják álmukat, ahogy az a fenti képen is látszik. "A Photoshop csodákra képes" - szokták mondani.

És ott vannak azok, akik nem csupán a virtuális világban szeretnék megalkotni a "csodát", hanem a valóságban.

Ez az autó viszont létezik, időben és térben adott helyet foglal el. Bár nem Suzuki jelvény van rajta, de ahogy arról a történelmi írásban már említést tettünk, a második/harmadik generációs Swift amerikai gyökerekkel bír (a GM tervezte), ez éppen egy Geo Metro átalakítás.

Nagyjából egyben van a koncepció, mondjuk a lángnyelveket az első elemeken nem értem, hisz a limuzin nem a féktelen száguldásról szól.

Valamivel egységesebb képet alkot a fehér limó:

 

Sajnos a belsőről semmilyen képünk nincs, ezért csak tippelni tudunk, hogy a minibár mellett hogyan szürcsölik az aranycérnával varrt kanapén a konzumhölgyek a pezsgőt kristály kelyhekből. Az is lehet, hogy egy felfújható Tesco-s ugrálóvár, vagy medence van elrejtve a limuzinba... nem tudhajtuk.

És ezzel még mindig nincs vége a meglepetéseknek, ugyanis létezik a 2005-től gyártott Suzuki(Maruti)-ból is limuzin, bár sajnos erről csak két mobilos fotónk van, több infó nincs róla a neten.

 

A kép Indiában készült, ahol egyébként a Maruti/Suzuki hihetetlen népszerűségnek örvend, ráadásul ott aztán tényleg látni érdekes járműveket (gondoljunk csak a bangladeshi Leepura, a nagy átépítőre), szóval már meg sem lepődöm semmin.

Hm...Swift-limó. Kéne?

A bejegyzés trackback címe:

https://suzukiswift.blog.hu/api/trackback/id/tr526752399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pizo 2014.10.08. 10:00:55

Leepu bangladeshi.

Zoli

Csubi8 · http://lanparty.blog.hu 2014.10.08. 16:33:11

jé, akkor majdnem eltaláltam, hiszen szomszédos ország :D
süti beállítások módosítása